Η Kim Kardashian μέσω της Skims κυκλοφόρησε ένα σουτιέν με θηλές. Συγκεκριμένα, η Kim Kardashian δημιούργησε μια σειρά σουτιέν με προεξοχές στα cups που μοιάζουν με θηλές, που δίνει την ψευδαίσθηση ότι κάποια που το φοράει είναι χωρίς σουτιέν (και κρυώνει).

Η Kim Kardashian μας ενημέρωσε για το λανσάρισμα του Skims Ultimate Nipple Bra με μια πιο αμφιλεγόμενη διαφήμιση: «Όσο ζέστη κι αν κάνει, εσείς πάντα θα νιώθετε κρύο» και «Σε αντίθεση με τα παγόβουνα, αυτές δεν πάνε πουθενά».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η Kim Kardashian  μάλιστα ανακοίνωσε ότι το 10% των κερδών από τις πωλήσεις θα πάει στο One Percent for the Planet, έναν διεθνή οργανισμό υπεράσπισης του περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τις εταιρείες να δωρίσουν, όπως υποδηλώνει το όνομα, το 1% των ετήσιων εσόδων τους σε παγκόσμιους σκοπούς.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της διαρκούς δέσμευσης της SKIMS για την κλιματική αλλαγή και την προώθηση της τεχνολογίας αφαίρεσης άνθρακα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Πολλοί θεώρησαν το βίντεο προσβολή για τη σοβαρότητα της τρέχουσας κατάστασης του περιβάλλοντος, ενώ άλλοι επαίνεσαν το προϊόν, σημειώνοντας ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο στις γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Μια γυναίκα σχολίασε: «Μόλις πάλεψα με τον καρκίνο του μαστού και έχασα το δεξί μου στήθος, οπότε για μένα αυτό είναι ιδιοφυές! Ανυπομονώ να αποκτήσω ένα».