Ολοκληρώθηκε η 33η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο με την παρουσίαση καταπληκτικών συλλογών Ελλήνων σχεδιαστών και αγαπημένων fashion brands αλλά και με πολλές εντυπωσιακές παρουσίες που παρακολουθήσαν την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας.

Η τέταρτη μέρα της 33ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, ξεκίνησε με τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias και με την prêt-à- porter συλλογή s/s ‘24 “Birkin”.

Η Jane Birkin ήταν ένας μύθος και μια ιέρεια του στυλ στις δεκαετίες του 60 και 70 που όμως εξακολουθεί να επηρεάζει την μόδα μέχρι σήμερα. Το μοναδικό στυλ της, άτακτο αγοροκόριτσο με χάρη, ήταν η έμπνευση του Βασίλη Ζούλια και την Maison Zoulias συλλογή του για την Άνοιξη Καλοκαίρι 24.

Η συλλογή περιγράφει ένα εντελώς αβίαστα cool στυλ με κομμάτια από 100% λινό, μετάξι, βάμβακι, και βισκόζη με λεπτομέρειες από δαντέλα και κεντημένα λουλούδια.

Ο Περικλής Κονδυλάτος κάνει για μια ακόμη φορά μια ισχυρή δήλωση. Φύλλα ελιάς στάχυα και καρποί κυριαρχούν παντού και σε συνδυασμό με τα ψάθινα καλάθια που η Jane Birkin κρατούσε σχεδόν με τα πάντα υπογραμμίζουν το ελεύθερο πνεύμα της αξέχαστης και πλέον μυθικής προσωπικότητας.

Το fashion show πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου τα πανοραμικά σκαλιά του φάρου μετατράπηκαν σε μια τεράστια εντυπωσιακή πασαρέλα με θέα την Αθήνα.