Η παρουσίαση της συλλογής AW19 του Alexander Wang στη Νέα Υόρκη παρέκαμψε το κανονικό πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας και απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές από τα περιοδικά μόδας.

Εκτός από την εντυπωσιακή συλλογή που περιλάμβανε maxi φούστες, φορέματα με έντονα κοψίματα, βελούδο, δέρμα, animal print και έντονα statement κοσμήματα, έκπληξη προκάλεσε το frond row που μεταξύ των celebrities περιλάμβανε και ένα ρομπότ.

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής Alexander Wang, ανάμεσα στους σταρ στις πρώτες σειρές, είχε κρατήσει μια θέση για τη Sophia το ρομπότ.

Πιο συγκεκριμένα, η Sophia ένα ρομπότ της εταιρίας Hanson Robotics φαίνεται πως εκτός από εξελιγμένη νοημοσύνη έχει και εξαιρετικό στιλ και στην πρώτη σειρά του show φόρεσε ένα blazer του σχεδιαστή Alexander Wang και μία μπαντάνα δεμένη στο λαιμό ως αξεσουάρ, ενώ στα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο φαίνεται να κουνάει το κεφάλι της καταφατικά, παρατηρώντας προσεκτικά τις δημιουργίες.

Οσον αφορά το beauty, τα μοντέλα που περπάτησαν στη πασαρέλα είχαν βάψει ξανθά τα φρύδια τους, γεγονός ενώ τα μαλλιά τους ήταν επηρεασμένα από τη logomania τάση σχημάτιζαν το μονόγραμμα του Wang στο πίσω μέρος, ενώ άλλες πάλι εμφανίστηκαν με πετσέτες στα μαλλιά!