Σίγουρα έχετε παρακολουθήσει ή τουλάχιστον έχετε ακούσει για το νέο κορεάτικο θρίλερ, το Squid Game, η νέα σειρά-φαινόμενο του Netflix, που έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του παγκόσμιου top 10 του Netflix.

Μολονότι, το styling των πρωταγωνιστών δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό -μιας και όλοι φορούν φόρμες-, υπάρχει τουλάχιστον ένα κομμάτι που γνωρίζει ανεπάντεχη δημοφιλία χάρη στη σειρά.

Πρόκειται για τα λευκά slip-on Vans που τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στο fashion crowd με τις αναζητήσεις τους στο ίντερνετ να έχει αυξηθεί κατά 97% και τις πωλήσεις κατά 7800%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Sole Supplier.

Tα συγκεκριμένα παπούτσια, τα οποία κυκλοφορούν ήδη αρκετά χρόνια στην αγορά θεωρείται δεδομένο ότι θα ανακηρυχθούν τα it-shoes του 2021.

Κάποιοι από τους φαν της σειράς, μάλιστα, δεν αρκούνται στο footwear αλλά φροντίζουν να συνδυάζουν τα λευκά Vans τους με κόκκινες ολόσωμες φόρμες (η αναζήτηση για αυτές αυξήθηκε κατά 62% σε μία εβδομάδα) ή με πορτοκαλί φόρεμα, κίτρινο T-shirt και κάλτσες μέχρι το γόνατο, αναπαριστώντας το στυλ της κουκλας Red Light, Green Light στο πρώτο επεισόδιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!