•    Μελέτες έχουν δείξει το πόσο σημαντική είναι η επαρκής στήριξη του γυναικείου στήθους δεδομένου ότι πάνω από το 90% των γυναικών αναφέρουν ότι φορούν λάθος νούμερο σε αθλητικό bra.

•    Η adidas αναδιαμόρφωσε όλη τη συλλογή των αθλητικών braγια να καλύψει καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες των γυναικείων σωμάτων σε διαφορετικά είδη προπονήσεων.

•    Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, έναν από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ερευνητικούς οργανισμούς, η adidas εστιάζει στην κίνηση του γυναικείου στήθους κατά τη διάρκεια της άθλησης και τη σημασία της σωστής στήριξής του.

Οι ανάγκες των γυναικών φαίνεται να μην εξυπηρετούνται επαρκώς όσον αφορά τα αθλητικά ρούχα, για αυτό και σήμερα η adidas αποκαλύπτει τη νέα συλλογή αθλητικών bra με 43 νέα στυλ μετά από εκτεταμένη έρευνα, ανάπτυξη και πολλαπλά στάδια δοκιμών.Μελέτες δείχνουν ότι το στήθος μπορεί να υποστεί βλάβες από το τέντωμα του δέρματος χωρίς το σωστό αθλητικό bra, γεγονός που προκαλεί επιπτώσεις στην απόδοση των γυναικών κατά την άθληση και τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες.

Η adidas δεσμεύεται να οδηγήσει την καινοτομία της στο επόμενο στάδιο για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των αθλητριών, καθιστώντας το αδύνατο δυνατό στον αθλητισμό.

Για να πετύχει τον στόχο του, το brand συνεργάστηκε με τον κορυφαίο ερευνητικό οργανισμό για την υγεία του μαστού, το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, το οποίο διαπίστωσε ότι εάν τα γυναικεία στήθη δεν υποστηρίζονται σωστά κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, βιώνουν την ίδια δύναμη G με έναν οδηγό της Formula1 και θα μπορούσαν να υποστούν επιζήμιο τέντωμα του δέρματος. Εν τω μεταξύ, όταν το στήθος δεν στηρίζεται επαρκώς, μπορεί να μετακινηθεί έως και 19 εκατοστά κατά τη διάρκεια ασκήσεων με άλματα. Σχεδόν οι μισές (46%) από τις μαθήτριες που ερωτήθηκαν ανέφεραν ότι το στήθος τους επηρέασε τη συμμετοχή τους σε διάφορα αθλήματα.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, η adidas ξεκίνησε να επαναπροσδιορίζει την τρέχουσα συλλογή αθλητικών bra της και δημιούργησε μια νέα σειρά που προσφέρει επιπλέον άνεση και καλύτερη εφαρμογή, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερες γυναίκες να αθληθούν και να νιώσουν τα οφέλη που προσφέρει η γυμναστική.

Μέσα από τις πρόσφατες καινοτομίες στα υλικά και στη σχεδίαση, η νέα συλλογή διαθέτει καθημερινά αθλητικά bra σχεδιασμένα για άνεση και απαλές κινήσεις,αθλητικά braStudio για yoga, pilates και άλλες δραστηριότητες χαμηλής έως μεσαίας έντασης, αθλητικά bra για Training σχεδιασμένα να παρέχουν βελτιωμένη υποστήριξη κατά τη διάρκειαπιο έντονων προπονήσεων και αθλητικά braRunning, που προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο στήριξης του στήθους στη συλλογή. Τα παραπάνω διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών για να βοηθήσουν τις περισσότερες γυναίκες να αθληθούν χωρίς κανένα περιορισμό. Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν:

•    ΑΘΛΗΤΙΚΟ BRA ΜΕΣΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ COREFLOW LUXE:

Χρησιμοποιώντας το νέο ύφασμα adidas adisoft, το κομψό φινίρισμα της ραφής χαρίζει εφαρμογή και αίσθηση άνεσης ενώ βρίσκεστε στο στούντιο. Εμπνευσμένες από την ένδυση μπαλέτου, οι ραφές χαρίζουν ένα μεγάλο εύρος κίνησης, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν πλήρη κάλυψη και υποστήριξη.

•    ΑΘΛΗΤΙΚΟ BRA ΜΕΣΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ POWERIMPACT LUXE:

Με ψηλό φινίρισμα στον λαιμό, προσφέρει επιπλέον κάλυψη και μεσαία στήριξη μέσω ενός μεγάλου εύρους κίνησης. Ο καινοτόμος σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα μπροστινό άνοιγμα για άμεσο ξεκούμπωμα, καθώς οι πνεύμονες διαστέλλονται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το λεπτό μπροστινό άνοιγμα παρέχει επίσης ροή αέρα στις ζώνες υψηλής εφίδρωσης, ενώ το νέο ύφασμα adidas adiflex εξασφαλίζει ομαλή εφαρμογή και αίσθηση και τα τελειώματα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη μείωση του τριξίματος σε μεγάλες προπονήσεις.

•    ΑΘΛΗΤΙΚΟ BRA ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ TΡΕΞΙΜΟ FAST IMPACT LUXE:

Σχεδιασμένο για να παρέχει υψηλή στήριξη στο τρέξιμο, το συγκεκριμένο αθλητικό bra προσφέρει προσαρμογή 360° που επιτρέπει πλήρη έλεγχο της εφαρμογής. Η σχεδίαση βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους για ασφαλή αίσθηση, ενώ οι επίπεδες ραφές κατά μήκος του εσωτερικού και κάτω από τις μασχάλες βοηθούν στην αποφυγή τριβής. Το νέο απορροφητικό ύφασμα της adidas προσφέρει επίσης ένα δροσερό φινίρισμα στην αφή, ενώ η τεχνολογία AEROREADY βοηθά στη διαχείριση της υγρασίας σε δύσκολες συνθήκες.

Στην Ελλάδα δοκίμασαν πρώτες τη συλλογή αυτή η Youtuber Δανάη Γεωργαντά (imikriollandeza), η αθλήτρια WBC Γεωργία Καλτσή, τα μοντέλα Παρασκευή Κερασιώτη και Καίτη Γκραμμά, η make-up artist & plus size model Κατερίνα Πεφτίτση, η αθλήτρια βόλεϊ & μοντέλο Αγάπη Brooks, και πολλές ακόμα.

Φόρεσαν λοιπόν τα αθλητικά bra που τους ταιριάζουν και γυμνάστηκαν παρέα, αποδεικνύοντας ότι η στήριξη είναι το παν.

Η συλλογή αθλητικών bra είναι διαθέσιμη στο adidas.gr,στα καταστήματα adidas, καθώς και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!