Κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία της PUMA, δεν θα βρει κανείς καμία άλλη συλλογή τόσο κλασική και διαχρονική όπως την T7, η οποία και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Αυτή τη φορά, η T7  είναι η πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μίας παραλλαγής αυτής της εμβληματικής συλλογής, η οποία έρχεται με εντελώς διαφορετικό αέρα. Έχει πλέον μεταμορφωθεί έχοντας νέα κοψίματα, υλικά και φυσικά…εντελώς διαφορετική ενέργεια.

Ο Rudolf Dassler, ιδρυτής της PUMA, σχεδίασε για πρώτη φορά αθλητική φόρμα PUMA το 1967. Η Τ7 , όπως και ονομάστηκε στη συνέχεια, πήρε από τότε την πρώτη της μορφή, ενσωματώνοντας σε κάθε σχέδιό της την ενιαία πλαϊνή γραμμή “from head to toe”.

Η πρώτη ομάδα που εξοπλίστηκε με τις νέες  φόρμες της PUMA, ήταν η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Mönchengladbach. Λόγω της άνεσης και του στυλ του, η T7 υιοθετήθηκε αργότερα στον κόσμο του hip-hop και του b-boying. Από τότε, η T7 έχει συνεχίσει να διαμορφώνει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ως ένα είδος ένδυσης που είναι απολύτως συνώνυμο με την PUMA.

Η νέα εκδοχή της T7, έχοντας ως έμπνευση την κλασική version, προσθέτει αυτή τη φορά στο πορτφόλιό της blazer, high-waist shorts, δερμάτινη φόρμα και oversized bomber jacket!

Συμπληρωματικά αυτής της συλλογής, έρχεται και μία πιο glam version η οποία, έχει πολύ Luxe στοιχεία, αλλά και χρυσές και αρκετά shiny λεπτομέρειες, τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να αναφερθεί, ότι η συγκεκριμένη συλλογή, συνδυαστικά με ορισμένες πιο extravagance συλλογές, φορέθηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που παρουσιάστηκε από την PUMA, τον Οκτώβριο.

Η συλλογή T7 της PUMA, είναι διαθέσιμη στα PUMA STORES αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

PUMA STORES:

Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα

Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα

Attica City Link, Πανεπιστημίου 9

Και για Online παραγγελίες βρείτε την συλλογή εδώ