Μια γυναίκα αξίζει να επενδύσει σε τέσσερα μόλις στυλ γυαλιών ηλίου για να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της γκαρνταρόμπας της. Αν το πρόσωπό της το επιτρέπει, τότε μπορεί να φορέσει και τα τέσσερα, αν πάλι στο σχήμα του την περιορίζει, τότε ας επιλέξει τουλάχιστον το σχέδιο που την κολακεύει.

Εάν λοιπόν το να ψωνίζετε γυαλιά ηλίου σας φαίνεται δύσκολο καθώς κάθε σεζόν κάτι έρχεται και κάτι φεύγει, εμείς θα προτείνουμε τέσσερα στυλ σκελετών που είναι ταυτόχρονα κλασσικά και μοντέρνα ενώ μπορούν να συνδυαστούν στην κυριολεξία με όλα σας τα ρούχα εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες κάθε look όλο το χρόνο.

Τα γυαλιά ηλίου τύπου Aviator: Aπό το cockpit στο catwalk τα γυαλιά που κάποτε φορούσαν οι ιπτάμενοι είναι ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα και επίσης ταιριάζει και σε πολλά πρόσωπα. Όσο πιο εντυπωσιακά τα θέλετε τόσο πιο fancy τα επιλέγετε, η γκάμα άλλωστε είναι τεράστια.

‘Ενα ζευγάρι cat eye: Εμπνέουν μυστήριο και glamour καθώς ξυπνούν μνήμες από τα pin up girls των 50s και τις ντίβες του παλιού Hollywood. Παρόλο που από μόνα τους είναι γυαλιά κομψά και κλασσάτα μπορούν να φορεθούν και με casual look δείχνοντας και πάλι υπέροχα. Είναι πάντα ρετρό και ταυτόχρονα πάντα στη μόδα.

Tα στρογγυλά: Ποτέ ο κύκλος δεν ήταν βαρετός παρ όλη την απλότητά του. Και ειδικά όταν μεγαλώνει το μέγεθός του γίνεται ένα άκρως εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Έχουν πάντοτε πάνω τους μια vintage αύρα και θυμίζουν τα κορίτσια των 60s και των 70s που χόρευαν στο Woodstock. Must have σε κάθε περίπτωση.

Τα τετράγωνα: Ένα ακόμη γεωμετρικό σχήμα που έχει επιρροές από το παρελθόν αλλά πολύ μέλλον μπροστά του. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας επιλέγετε το μέγεθός τους και ανάλογα με το στυλ σας το χρώμα τους. Οπωσδήποτε μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο και πρόκειται για ένα σχήμα που αποπνέει έντονο δυναμισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού