Ο Tom Fprd αποφάσισε να ακυρώσει λόγω αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 την επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη με φυσική παρουσία που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου.
 
Σε σύντομη ανακοίνωση ο σχεδιαστής σημείωσε ότι λόγω κρουσμάτων της Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες στο ατελιέ και στο στούντιο σχεδιασμού στο Λος Άντζελες, καθώς και των πρόσφατων διακοπών λειτουργίας των εργοστασίων της εταιρείας στην Ιταλία, η συλλογή Tom Ford δεν θα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
 
Είμαι απίστευτα απογοητευμένος που δεν μπορώ να παρουσιάσω σόου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς πιστεύω ότι μια ζωντανή παρουσίαση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη σεζόν, ανέφερε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας.
 
«Δυσκολευτήκαμε εσωτερικά τον περασμένο μήνα, με πολλούς από το προσωπικό μας να είναι εκτός με Covid στο στούντιο σχεδιασμού και στο ατελιέ μας στο Λος Άντζελες καθώς και στα εργοστάσιά μας στην Ιταλία. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγουμε την ακύρωση του σόου μας στη Νέα Υόρκη, αλλά τελικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το λυπηρό γεγονός ότι απλά δεν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη κολεξιόν εγκαίρως για την Eβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης».
 
Αντί για επίδειξη με φυσική παρουσία, το brand γνωστοποίησε ότι το οπτικό υλικό της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε μεταγενέστερη ημερομηνία με το χρονοδιάγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!