Τώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τα ρούχα της Naomi Campbell μέσα από το Fashion For Relief pop-up shop, το οποίο φέτος θα βρίσκεται στο Atrium του Westfield στο Λονδίνο, ξεκινώντας στις 27 Νοεμβρίου, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο κατάστημα θα πωλούνται bespoke και limited-edition κομμάτια, τα οποία έχουν διατεθεί από τα αντίστοιχα brands, ενώ πολλά προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του μοντέλου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Mayor’s Fund for London.

Η ίδια η Campbell προέτρεψε τους πάντες να ψωνίσουν από εκεί τα Χριστούγεννα, αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν και θα βελτιώσουν το μέλλον των νεαρών Λονδρέζων.

Το top model έφερε τον Σεπτέμβριο μετά από καιρό το Fashion For Relief gala πίσω στην πόλη της, αφού γύρισε σε μεγάλες πόλεις, όπως η Μόσχα, το Mumbai και το Dar es Salaam.

Για το event του 2019, ένωσε τις δυνάμεις της με το Mayor’s Fund for London και τη UNICEF, με χορηγούς τη Chrome Hearts και τη Gucci, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσά για τα άπορα παιδιά του Λονδίνου.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan, δήλωσε πως είναι ιδιαιτέρως χαρούμενος που η Naomi τον προσέγγισε , αφού πιστεύει πως όλα τα νέα παιδιά, ανεξάρτητα από το background τους, πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τα όνειρα και τις δυνατότητές τους.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο τα φετινά Χριστούγεννα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκεί τα ψώνια σας, αναζητώντας το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!