Έχεις μυωπία και δυσκολεύεσαι να διαλέξεις τα σωστά γυαλιά; Δες παρακάτω μερικούς απλούς κανόνες σύμφωνα με το misswebbie που θα σε κατευθύνουν στην αγορά του σωστού σκελετού. 

1.  Οβάλ πρόσωπο : Το πιο εύκολο πρόσωπο, στο οποίο ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα. Τα πιο στενά γυαλιά με σηκωμένες τις άκρες προς τα πάνω είναι τα ιδανικότερα. Θα τονίσουν σωστά τα ζυγωματικά σου και θα δείξουν το πηγούνι σου λίγο πιο τετραγωνισμένο.

2.  Στρογγυλό πρόσωπο : Τα ορθογώνια στενά γυαλιά ταιριάζουν τέλεια στα στρογγυλά πρόσωπα. Κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο κι όταν γελάς δεν θα ανεβαίνουν από τα μαγουλάκια σου.

3.  Πρόσωπο καρδιά: Δώσε έμφαση στο κάτω μέρος των γυαλιών για να εξισορροπηθεί το πλάτος από το μέτωπο. Εναλλακτικά, τα γυαλιά χωρίς σκελετό είναι εξίσου κατάλληλα.

4.  Τετράγωνο πρόσωπο : Είναι ένα πρόσωπο με καλά καθορισμένες γωνίες. Καλό είναι να αποφεύγεις τα τετράγωνα γυαλιά και να προσανατολιστείς περισσότερο σε γυαλιά με καμπύλες. Έτσι θα φαίνεται πιο ισορροπημένο και όχι τόσο σκληρό το σχήμα του προσώπου.