Όποιο κι αν ειναι το στυλ σου ένα εντυπωσιακό γιλέκο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και στις βραδινές εξόδους σας.

Το γιλέκο είναι η πιο safe επιλογή για να προσαρμόσεις ακόμα και το πιο casual look στο προσωπικό σου στυλ.

Επένδυσε στην αγορά ενός μαύρου δερμάτινου κομματιού με χρυσά ή ασημένια τρουκς και φόρεσε το top κομμάτι με το κλασσικό denim παντελόνι σου και ένα λευκό t-shirt για ένα μοντέρνο casual outfit ή ακόμα και με το εφαρμοστό mini black dress σου και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα ankle boots.

-Για να δημιουργήσεις ένα girly-romantic σύνολο, πόνταρε στην εκδοχή του υφασμάτινου γιλέκου με τα φλοράλ prints. Oversized ή στην πιο στενή του εκδοχή, φόρεσέ το must have κομμάτι για να αποθεώσεις ένα μονόχρωμο σύνολο.Το πλεκτό γιλέκο είναι ακόμα μια ιδέα για να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις με vintage αισθητική. Πόνταρε σε έντονα χρώματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις όλες τις εποχές του χρώνου.

-Η πλέον κλασσική εκδοχή του γιλέκου, είναι η τζιν. Το κομμάτι αυτό ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κάθε στυλ.

Συνδύασέ το με ethnic prints και κρόσσια για ένα boho σύνολο ή ακόμα και με χρυσά statement αξεσουάρ, ένα απλό skinny τζιν και εκκεντρικά παπούτσια για μια εμφάνιση βγαλμένη από τα ‘80s.

-Οι σατέν υφές κάνουν δυναμικό comeback την ερχόμενη σεζόν και χαρίζουν υπέρκομψο στυλ σε όλες τις ηλικίες. Ένα σατέν γιλέκο σε πιο γεωμετρικές γραμμές είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του μίνιμαλ στυλ που θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ κάθε σεζόν.

Δείτε φωτογραφίες και πάρτε ιδέες

[doptg id=”1144″]