Από 18 έως 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η φετινή Athens Xclusive Designers Week, που θα μας παρουσιάσει τις τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014, όπως αυτές διαμορφώνονται στις κολεξιόν παλιών και νέων σχεδιαστών!

Η 14η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και στόχο έχει να προωθήσει τους Έλληνες σχεδιαστές εντός και εκτός συνόρων. Μεταξύ των fashion shows θα δούμε δημιουργίες από τους Μάκη Τσέλιο, Πάνο Παπαδόπουλο (Panos Emporio), Λάσκαρη, Πάνο ΑπέργηΑθηνά Κόρδα, Κωνσταντίνο Μητροβγένη, Faliakos by Petridis, Γιάννη Τόγκο (Kathy Heyndels) και Escada.

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, η Athens Xclusive Designers Week είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές. Katerina Papagianni, Anastasia Dosi, 360 Project, 180 Degrees, Bold & Locked, Ellen S & F. Erotokritos, Nicolaos, Aida, LKC by Loukia Kyriakou, είναι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι.

Λίγο πριν την απονομή, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους η Carmen Emmanuela Popa, νικήτρια του βραβείου «Best Catwalk» της 12ης διοργάνωσης και ο περσινός νικητής του «Best New Designer Award», Insomniac by Spiros Stefanoudakis.

Δείτε το βίντεο