Οι βροχές σιγά σιγά θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και οι γαλότσες παίρνουν κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Πέραν της προστασίας από την βροχή, μπορούν να σας δώσουν ένα ιδιαίτερα ωραίο στυλ, αφού πλέον κυκλοφορούν σε ένα σωρό χρώματα και σχέδια.

Καταρχήν η γαλότσα αποτελεί ένα υπόδημα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με πολλά είδη ένδυσης, ανάλογα βέβαια και με το σχέδιο της.

Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για ένα παπούτσι που είναι κατάλληλο τόσο στην καθημερινή σας βόλτα ή στην δουλειά, όσο και σε κάποιες πιο βραδινές εμφανίσεις για ένα χαλαρό ποτό.

Μπορείτε να τη συνδυάσετε τόσο με ένα ανάλαφρο girly φορεματάκι, όσο και με το jean σας και ένα καρό πουκαμισάκι. Επίσης, μπορείτε να τις φορέσετε με χοντρό καλσόν ή κολάν και μια μακρυά φαρδιά μπλούζα ή ένα μπλουζοφόρεμα, ένα σύνολο που μπορείτε να βάλετε και στο γραφείο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να ταιριάξετε τις γαλότσες σας με ένα χοντρό και πάλι καλσόν και μια βερμούδα ή ένα κοτλέ σορτσάκι, σύνολο που θα συμπληρώσετε με ένα πουλόβερ ή μια ζακέτα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πλέον είναι πολύ της μόδας και οι κοντές γαλότσες, που μπορούν και πάλι να συνδυαστούν με όλα τα παραπάνω.

Δείτε φωτογραφίες από γαλότσες:

[doptg id=”447″]