Δεν προλαβαίνεις να χάσεις εκείνα τα 2 κιλά; Πρέπει μέχρι το βράδυ η σιλουέτα σου να δείχνει άψογη και ελαφριά;

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Σου έχουμε τη λύση. χωρίς, δίαιτα, χωρίς άγχος χωρίς να κάνεις τίποτα περισσότερο από όσα κάνουν οι στυλίστες στις διάσημες πελάτισσές τους!

Αυτά είναι τα έξυπνα κόλπα που μπορείς να ακολουθήσεις:

-Μάκρυνε τα παντελόνια σου. Τρεις τέσσερις πόντοι είναι αρκετοί ώστε να σου δώσουν ύψος, γι’ αυτό φρόντισε τα παντελόνια που αγοράζεις να έχουν μεγάλο στρίφωμα.

-Φόρεσε εμπριμέ. Τα σχέδια πάνω στο ύφασμα μπερδεύουν τα μάτι σχετικά με το πού βρίσκεται το περίγραμμα του σώματος. Αρκεί να μη διαλέξεις μεγάλα, φανταχτερά σχέδια, που αυξάνουν τον όγκο.

-Φόρεσε ζώνη. Αν έχεις λεπτή μέση, τόνισέ τη με μια ζώνη στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι ή τη φούστα σου. Προσοχή: Φόρεσέ τη στο λεπτότερο σημείο και όχι πάνω στους γοφούς.

-Μην εμπιστεύεσαι τα γυαλιστερά υφάσματα. Καθώς αντανακλούν το φως, τραβούν το βλέμμα στα προβληματικά σημεία του σώματος.

-Φόρεσε ψηλά τακούνια. Μερικοί επιπλέον πόντοι μακραίνουν τη φιγούρα σου.

-Απόφυγε τις γόβες με λουράκι γύρω από τον αστράγαλο. Εκτός από την περίπτωση που έχεις λεπτούς αστραγάλους και πολύ ψηλά πόδια, οπότε κολακεύουν, «κόβουν» το μήκος των ποδιών, με αποτέλεσμα να κόβουν και το ύψος σου.

-Ταίριαξε την τσάντα με τη σιλουέτα. Μην κουβαλάς τεράστια τσάντα αν είσαι μικρόσωμη, ούτε λιλιπούτεια αν είστε εύσωμη ή πολύ ψηλή.

– Ρύθμισε το μήκος των μαλλιών σου ανάλογα με το ύψος σου. Αν είσαι μικροκαμωμένη, τα μακριά μαλλιά σε κάνουν ακόμα πιο μικρή, ενώ τα αγορίστικα, αν είσαι ψηλή, και μάλιστα με φαρδιές πλάτες, σε δείχνουν τεράστια!