Το show της Victoria Beckham έκρυβε πολλές εκπλήξεις!  Με βασικές επιρροές την μικρή τενίστρια στην πιο funky εκδοχή της, η Victoria δημιούργησε για την επομένη Άνοιξη μια συλλογή με κύριο χαρακτηριστικό τα βολάν .

Για την ακρίβεια, η πασαρέλα γέμισε κορίτσια με μικροσκοπικές φούστες, button up πουκάμισα καιέντονα κοψίματα. Μίνιμαλ και σοφιστικέ όπως πάντα, ωστόσο αυτή την φορά με αρκετά πιο ριψοκίνδυνες λεπτομέρειες, όπως η χρήση της οργάτζας αλλά και η φούστα των 2 layers,  η συλλογή της Victoria θα λέγαμε πως αποτελεί αποτέλεσμα της εξέλιξης της σχεδιαστικά.

Με μια ασπρόμαυρη παλέτα συνδυασμένη με αποχρώσεις του φούξια, του μπορντό και του οινοπνευματί, η συλλογή σίγουρα προκάλεσε τις θετικές αντιδράσεις όλων. Μας άρεσε πολύ το layering των δύο φορεμάτων όπως επίσης και τα γεωμετρικά μοτίβα που ενέταξε η ίδια στις δημιουργίες της!

Τα nude mules της συλλογής που αναμένονται να γίνουν must have!

Τώρα πάρε μια γεύση παρακάτω και από το backstage της επίδειξης που ανέβασε το Grazia, με την Victoria Beckham να δίνει τις τελευταίες οδηγίες πριν την έναρξη του show, αλλά και τον τρυφερό μπαμπά David να το παρακολουθεί front row παρέα με την μικρή τους κόρη Harper και φυσικά την φημισμένη κριτικό και διευθύντρια της Αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour.

Δείτε φωτογραφίες του David Βeckham και της κόρη του που  καμάρωσαν την Victoria στην επίδειξη μόδας

[doptg id=”713″]