H Sarah Jessica Parker, δεν μπορεί να ξεφύγει παό τον ρόλο της Carrie Bradshaw, αν και εδώ που τα λέμε δεν φάινεται και να θέλει! Ο ρόλο ςπου έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες έχει άποψη για το σεξ και λατρεύει  τα παπούτσια. Η Sarah Jessica Parker, μπορεί να μη μιλάει για το σεξ, αλλά αποφάσισε να φτιάξει και να λανσάρει τη δική της σειρά παπουτσιών-ανακοινώθηκε από το περασμένο Φθινόπωρο.

Οι τιμές της συλλογής της να κυμαίνονται από 110 μέχρι 330 ευρώ. Λίγο πριν τα καταστήματα γεμίσουν με την collection της, έγινε η αποκάλυψη του πρώτου σχεδίου της.

Η γόβα με μπαρέτα, που ονομάζεται «Diana», είναι ένα μαύρο Mary Jane παπούτσι,  το οποίο φωτογραφήθηκε για το τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Lucky. Δείτε το…

parkershoe1

Και όπως επιβάλλεται άρχισε ήδη το κουτσομπολιό και οι φήμες ότι το πρώτο παπούτσι ποθυ σχεδίασε η ηθοποιός μοιάζει απίστευτα με τα θρυλικά  Mary Janes του Manolo Blahnik, τα οποία και ανακάλυψε, φόρεσε και ξετρελάθηκε σε ένα από τα επεισόδια του Sex & The City (της τέταρτης σεζόν) το οποίο γυρίστηκε στα γραφεία της Vogue.

Δείτε το βίντεο από το συγκεκριμένο επεισόδιο, παρατηρήστε τα παπούτσια και ανακαλύψτε τις διαφορές και τις… απόλυτες ομοιότητες με εκείνα που σχεδίασε η ίδια…