Επιτέλους, έφτασε η μέρα για να βάλουμε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες. Εκτός από το απαραίτητο πεντικιούρ που πρέπει να έχεις για να τις φορέσεις, διάβασε μερικά χρήσιμα tips γι’ αυτές.

1. Προτίμησε οι σαγιονάρες σου να είναι δερμάτινες. Θα αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς και φουσκάλες που μπορεί να προκαλέσει η ζέστη και το περπάτημα.

2. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από το να περισσεύει η φτέρνα ή τα δαχτυλάκια έξω από τις σαγιονάρες. Δώσε, λοιπόν, ιδιαίτερη προσοχή στο νούμερο.

3. Μην φοράς το ίδιο ζευγάρι σαγιονάρες για πολλά χρόνια. Ο πάτος τους προδίδει τις περισσότερες φορές ότι είναι πολυφορεμένες.

4. Πρόσεχε τα λουράκια που έχουν. Δεν πρέπει να σε κόβουν καθόλου, αλλιώς θα σου προκαλέσουν πληγές και ερεθισμούς, ειδικά το καλοκαίρι που τα ποδαράκια μας πρήζονται και λίγο.

5. Αν έχεις σκοπό να περπατήσεις για πολύ ώρα, απόφυγέ τις καλύτερα. Μπορεί να είναι βολικές και δροσερές για μία χαλαρή βολτίτσα, αλλά είναι αρκετά κουραστικές για μεγάλες αποστάσεις.

6. Επίσης, μην διανοηθείς να παίξεις παιχνίδια ή να κάνεις βαριές δουλειές με σαγιονάρες. Θα έχεις σίγουρα κάποιο ατύχημα κι αυτό στο λέω εκ πείρας.

7. Τέλος, το καλύτερο με τις σαγιονάρες είναι ότι είναι αρκετά οικονομικές. Άρα, μπορείς να αγοράσεις πολλά ζευγάρια σε διάφορα χρώματα και σχέδια και να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς όλο το καλοκαίρι..