Οι κορδέλες στα μαλλιά επέστρεψαν δυναμικά.  Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις πως να τις φορέσεις. Φαρδιές, στολισμένες, διπλές σε στυλ τουρμπάνι, είναι όλες in. Οι φαρδιές κορδέλες με φιόγκους ή άλλες χαριτωμένες λεπτομέρειες  δίνουν ένα  παιχνιδιάρικο στυλ.

Η κορδέλα που θα διαλέξεις είναι προτιμότερο να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών, ώστε να φαίνεται και να ξεχωρίζει. Ακόμα και αν έχεις κοντά μαλλιά, μία κορδέλα με σχέδια θα ταιριάξει πάρα πολύ ωραία και θα αλλάξει το στυλ σου.

Οι κορδέλες  που μοιάζουν με τουρμπάνια, το καλοκαίρι είναι must! Είναι στην ουσία ένα φαρδύ κομμάτι ύφασμα που μπορεί να είναι το φουλάρι ή το παρεό , όπου θα τυλιχτεί στο κεφάλι. Επίσης, μπορείς  να επιλέξεις μία κορδέλα-μαντήλι που θα δέσεις με ένα σούπερ κόμπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η διπλή κορδέλα ή στέκα εκτός του ότι κρατάει καλά τα μαλλιά, δίνει ιδιαίτερο στυλ. Είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί απ’το πρωί στη δουλειά, μέχρι και σε μια βραδινή έξοδο. Το ίδιο κάνουν και πανέμορφες κυρίες του Χολυγουντ!

Διαλέξαμε κυρίες της διεθνούς showbiz που “αγαπούν” τις κορδέλες. Μπορείς να το αντιγράψεις!

[doptg id=”148″]