Μία διακριτική πινελιά για να αλλάξετε ύφος στο look σας.

Μία λεπτή ζώνη έχει τη δύναμη να απογειώσει ένα απλό ντύσιμο και ανάλογα με τον τρόπο που θα την φορέσετε μπορείτε να δώσετε το ύφος που θέλετε στις εμφανίσεις σας.

Είτε επιλέξετε να την φορέσετε με το παντελόνι είτε ψηλά στο στήθος με το φόρεμά σας, μπορείτε να πετύχετε πολλούς συνδυασμούς με την λεπτή ζώνη παίζοντας συγχρόνως με τα χρώματα της ζώνης και των ρούχων σας.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μία ανοιχτόχρωμη ζώνη σε ζωηρό χρώμα για να συνοδεύσετε το floral παντελόνι ή φόρεμα σας και να απογειώσετε τα ανοιξιάτικα outfits σας.

Για εσάς που θέλετε να βάλετε στο look σας μία λεπτή ζώνη σε μεταλλική απόχρωση, μπορείτε να τη συνδυάσετε με το denim σας για rock αποτέλεσμα ή με το κλασσικό look του γραφείου για μία glamorous πινελιά.

Για πιο ήσυχο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε ίδιο χρώμα στη λεπτή ζώνη με αυτό του outfit σας βάζοντας απλά μία στυλάτη λεπτομέρεια στο συνολικό look.

Ένα έξυπνο tip για να ανανεώσετε το ανοιξιάτικο πανωφόρι σας είναι να το κλείσετε με μία λεπτή ζώνη πετυχαίνοντας έτσι με τον πιο απλό τρόπο ένα απόλυτα μοδάτο αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα:

[doptg id=”295″]