Τα sheath φορέματα είναι τα στενά φορέματα, που ανοίγουν ελάχιστα στο κάτω μέρος αλλά αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες του σώματος. Μάλιστα πολλοί μεγάλοι οίκοι, όπως Stella McCartney και DKNY έντυσαν τα μοντέλα τους μ’ αυτά στις φετινές πασαρέλες. Το μήκος τους φτάνει κοντά στο γόνατο. Θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και θα σε κάνουν να νιώσεις σέξι Δες παρακάτω μερικά tips για να τα φοράς σωστά.

1. Τα sheath φορέματα είναι πολύ κολακευτικά. Eιδικά αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα, θα τονίσουν ιδανικά τις καμπύλες σου.

2. Επειδή είναι στενά ψηλά στη μέση, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια είναι πιο μακριά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ψηλόμεσα παντελόνια. Φαντάσου, λοιπόν, πόσο τέλεια θα φαίνονται τα πόδια σου, αν φορέσεις τα ψηλοτάκουνα σου. Γόβες, πλατφόρμες ή ankle boots θα κολακέψουν τα πόδια σου και ιδιαίτερα τις γάμπες.

sneath1

3. Για πιο χαλαρές βόλτες, φόρεσε φλατ παπουτσάκια, statement κολιέ και είσαι έτοιμη

4. Μπορείς να βρεις τα sheath φορέματα με μανίκι και χωρίς. Τώρα που ακόμη ο καιρός δεν έχει ζεστάνει, φόρεσε από πάνω ένα στενό, μεσάτο σακάκι ή ακόμη καλύτερα μία μακριά ζακέτα. Αν τη δεις πιο τολμηρή, βάλε ένα πουκαμισάκι μέσα απ’ το φόρεμά σου.

sneath2

5. Άσε στην άκρη το μαύρο και το γκρι και προτίμησε ένα πιο φωτεινό χρώμα, όπως το κόκκινο.

6. Τα sheath φορέματα είναι ιδανικά για το γραφείο. Είναι σικ, κομψά, άκρως θηλυκά αλλά καθόλου προκλητικά. Συνδύασέ τα με πλατφόρμες και λεπτή ζώνη στη μέση. Φυσικά, μετά τη δουλειά θα είσαι έτοιμη και για ένα ποτάκι.

sneath3