Η δαντελένια φούστα είτε maxi είτε mini ή μέχρι το γόνατο, είναι μία ασφαλής επιλογή και μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, αλλά και όλες τις ώρες της ημέρες! Δείτε παρακάτω, σύμφωνα με το joy, πώς μπορείτε να τη συνδυάσετε ώστε να είστε chic και stylish ταυτόχρονα.

1. To πρωί στο γραφείο με ένα crop top T-shirt ή ένα τζιν πουκάμισο. Aν θέλεις να τολμήσεις θα σου προτείναμε να μην το κάνεις το πρωί αφού η δαντελένια φούστα αποτελεί τη βάση του outfit σου και για τον λόγο αυτό δεν θέλει ένα top-υπερπαραγωγή! Ένα τζιν πουκάμισο ή ένα crop top σε safe αποχρώσεις είναι μία cool επιλογή!

2. Για βράδυ ένα see-through πουκάμισο, ένα floral top ή ένα μαύρο κορμάκι είναι οι καλύτερες επιλογές. Αναλόγως το στιλ σου, τον αέρα που θέλεις να βγάλεις και το που θα πας, ένα see through πουκάμισο θα δημιουργήσει μία sexy αντίθεση με την all time classic δαντέλα, ένα floral top θα δώσει λίγο χρώμα στο girly look σου και τέλος ένα μαύρο κορμάκι θα τονίσει τη σιλουέτα σου.

3. Το παπούτσι «παίζει σημαντικό ρόλο». Αν επέλεξες να φορέσεις δαντελένια φούστα πρέπει να γνωρίζεις από πριν αν έχεις να τη συνδυάσεις με τα σωστά παπούτσια. Ειδικότερα ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες ή slippers είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές σου βόλτες ενώ τα ankle straps και τα πέδιλα έχουν την τιμητική τους στις βραδινές σου εξορμήσεις!

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1552″]