Το sporty look είναι άνετο, βολικό και με κάποια μικρά tips μπορεί να γίνει θηλυκό και sexy. Δεν θέλει κόπο κορίτσια μου, θέλει τρόπο. 

1. Για να έχεις sporty style, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράς αθλητικά ρούχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ένα κομμάτι αρκεί για να μετατρέψεις το σύνολο σου και να το κάνεις να είναι άνετο και να αποπνέει φρεσκάδα.
2. Όταν πρόκειται να φορέσεις παντελόνι φόρμας, προτίμησε ένα σε πιο στενή γραμμή. Θα δείχνεις και θα νιώθεις περισσότερο sexy.

sportyy
3. Μπορεί να το φοβάσαι, αλλά τόλμησέ το! Φόρεσε ένα τζόκει καπέλο. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα και στυλ, σίγουρα θα βρεις ένα που να σου ταιριάζει. Να θυμάσαι ότι είναι το απόλυτο sport αξεσουάρ.
4. Για να κάνεις το σύνολο σου λίγο πιο girly, αγόρασε sneakers σε έντονο χρώμα ή διακόσμησέ τα με χάντρες και κοριτσίστικες λεπτομέρειες.
spro3
5. Θηλυκή και αθλητική μπορείς να είσαι όποτε θέλεις. Φόρεσε μία φούστα κι από πάνω varsity ή log top , που να παραπέμπει σε φανέλα αθλητή.
6. Τώρα, αν είσαι super τολμηρό κορίτσι, μετάτρεψε μία φαρδιά, μακριά αθλητική μπλούζα με νούμερο, σε φόρεμα. Από κάτω εννοείται ότι θα φορέσεις τα αγαπημένα σου sporty heels για ακόμη πιο σέξι αποτέλεσμα.
spro2

7. Βάλε λίγη λάμψη και χρώμα στο ντύσιμο σου. Έτσι θα κάνεις το σύνολο να φαίνεται λιγότερο πρόχειρο.

8. Ο χειμώνας είναι ακόμη μακριά, αλλά εγώ οφείλω να στο πω. Ένα φαρδύ πουλόβερ ή ένα φούτερ ταιριάζει τέλεια με φούστα.

spor1