To σκυλάκι σας είναι ο καλύτερός σας φίλος και δεν θέλετε να τον αποχωριστείτε ούτε την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, στον γάμο σας! Η Αγγλικανική εκκλησία όχι μόνο επιτρέπει τα αγαπητά τετράποδα μέσα στους ναούς της αλλά τους δίνει και το δικαίωμα να γίνουν… κουμπάροι. Μπορείτε να βάλετε παρανυφάκι  το σκυλάκι σας αν και εφόσον πληρεί κάποιες προϋποθέσεις!!!!

Ανάλογα την ράτσα Ένα ντόπερμαν, για παράδειγμα, ή ένα ροντβάιλερ μπορεί να είναι άψογα εκπαιδευμένο αλλά να προκαλέσει τρόμο και πανικό στα παρανυφάκια σας ή και σε κάποιους από τους ενήλικες προσκεκλημένους σας και να δημιουργηθούν προβλήματα που δε σας χρειάζονται.

 

 Αν συμπεριφέρεται ήρεμα όταν είναι με κόσμο, τότε όλα καλά. Γιατί κάποιες φορές ο ενθουσιασμός του τετράποδου φίλου σας,  μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος για τον μπουφέ ή τον στολισμό του τραπεζιού ή ακόμα και για το νυφικό σας που θα κινδυνεύσει από τα άκακα αλλά αιχμηρά νύχια/ δόντια του.

 

Πρέπει να ενημερώσετε τον ιερέα αλλά και τον ιδιοκτήτη του κτήματος που έχετε κλείσει για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

Σκεφτείτε το, όμως, καλύτερα… Τα παιδιά και τα ζώα λένε ότι γίνονται το επίκεντρο της προσοχής.