Το λευκό πουκάμισο είναι το κλασσικό και διαχρονικό κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Δείτε παρακάτω τις πέντε προτάσεις για να το φορέσεις και αυτή τη σεζόν το λευκό σου πουκάμισο και να κάνεις τη διαφορά:

1. Ανδρόγυνο look: Το κλασσικό λευκό πουκάμισο είναι το ιδανικό κομμάτι για να υιοθετήσεις το ανδρόγυνο look. Φόρεσέ το μέσα από το παντελόνι σου σε Α γραμμή, τα oxford παπούτσια σου και χρυσά κολιέ στο λαιμό για να κάνεις statement εμφανίσεις και την άνοιξη.

2. Συνδύασέ το με δαντέλα: Tα κομμάτια από δαντέλα παραμένουν top trends και αυτή τη σεζόν. Πόνταρε σε ένα λευκό πουκάμισο με διαφάνειες και ταίριαξε το με μια μίνι ψηλόμεση φούστα από δαντέλα και τα ψηλοτάκουνά σου. Μια ζώνη στη μέση θα δώσει έξτρα πόντους θηλυκότητας στο σύνολό σου.

3. Bright colors: Τα έντονα χρώματα είναι το σήμα κατατεθέν της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Μια φούστα σε έντονο κόκκινο ή ένα σμαραγδί παντελόνι ταιριάζουν τέλεια με το λευκό σου πουκάμισο. Ένα κομμάτι με έντονη απόχρωση δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί με τοπ σε εξίσου ζωηρές αποχρώσεις, οπότε go safe με το πουκάμισό σου. Χρυσά αξεσουάρ και gladiator σανδάλια θα αποθεώσουν την εμφάνισή σου.

4. Prints: Αν ακόμα δεν έχεις επενδύσει σε ένα ρούχο με έντονα prints, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Ένα λευκό παντελόνι με φλοράλ σχέδια για τις πιο ήρεμες δυνάμεις, μια μίνι φούστα με φλοραλ prints για girly σύνολα,  μια ριγέ ασπρόμαυρη παντελόνα για τις πιο τολμηρές… Οποιοδήποτε printed κομμάτι και αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μπορεί να συνδυαστεί με το λευκό σου πουκάμισο.

5. Το δερμάτινο ρούχο: Δερμάτινα κομμάτια σε κλασσικό μαύρο ή πιο ζωντανές αποχρώσεις είναι top trend για αυτή τη σεζόν. Μην αναρωτιέσαι πώς να συνδυάσεις το δερμάτινο ρούχο σου την άνοιξη. Το λευκό σου πουκάμισο και οι γόβες σου είναι οι σύμμαχοί σου!

 Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1448″]