Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάφερε να γίνει πασίγνωστος στο εξωτερικό!

Ο σχεδιαστής ανήκει στην ελίτ των πτυχιούχων του διάσημου Royal College of Art του Λονδίνου, με μάστερ στο γυναικείο ρούχο.

Αυτή τη στιγμή το όνομα του είναι γνωστό στη Ρωσία, αφού στα 33του χρόνια , ο Έλληνας σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος αποθεώθηκε από το ρωσικό κοινό στην δεύτερη του επίδειξη στη Μόσχα.

H νέα συλλογή του Βρεττού Βρεττάκου “Savage Beauty”, παρουσιάστηκε στη Ρωσία με τη φιλοσοφία ενός μεγάλου International Project, το οποίο είχε ως κύριο σκοπό τη παρουσίαση και την ανάδειξη στις πιο ανερχόμενες αγορές του κόσμου. Το World Project, έχει ως βασικές χώρες παρουσίασης τη Ρωσία, τη Κεντρική Ασία και μετέπειτα την Αμερική.

Καθοριστική έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα με κρυστάλλινες bodyconcious τεχνικές, special print effect αποτυπωμένα σε μεταξωτό τούλι, μουσελίνα και σιφόν. To luxury δέρμα πύθωνα σε έντονη αντίθεση με το ψυχρό γυαλί, το μέταλλο και τα κρύσταλλα από κατεστραμένο καθρέπτη.

Η Συλλογή Capsule αποτελείται από 30 special to order look, χωρισμένα σε 15 Haute Couture pieces και 15 Ready to Wear de luxe δημιουργίες.

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας στη Ρωσία από τον Βρεττό Βρεττάκο

[doptg id=”918″]