Μία από τις φετινές τάσεις της σεζόν είναι τα oversized κομμάτια που θέλουν τα ρούχα σου να μην αγκαλιάζουν το σώμα. Θυμίζει αρκετά τα τέλη της δεκαετία του ’80 και τις αρχές του ’90 που όταν τα βλέπεις σε σειρές ή ταινίες από εκείνα τα χρόνια σε κάνουν να απορείς πως τα φορούσαν. Άφησε τις απορίες και πρόσθεσε τα hot trends της σεζόν.

Οι μπλούζες φέτος είναι πιο loose και απαγορεύεται να τους αντισταθείς. Ριχτές, ίσιες γραμμές που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και μανίκια με αρκετό όγκο αυτή τη φορά όχι στους ώμους αλλά στα μανίκια.

Κάνε συνδυασμούς με κοντές φούστες,  στενά παντελόνια ακόμη και τζιν και θα δεις πόσο εύκολο ήταν να βάλεις την ευκολία κινήσεων και τον όγκο στη ζωή σου. Στιλ που αρέσει πολύ είναι το ριχτό πανωφόρι στους ώμους που ακόμη και απόλυτα στενά ρούχα να επιλέξεις δίνει την oversized πινελιά που χρειάζεσαι.

Οι μακριές φούστες δεν σου είναι άγνωστο κείμενο. Αυτό που ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα είναι πως αν τις συνδυάσεις με loose μπλούζες θα σου δώσουν extra styling πόντους.

Οι οίκοι όπως ο Louis Vuitton προτείνουν τη φούστα φορεμένη πάνω από το παντελόνι σου ενώ αξίζει να σου αναφέρω πως λίγοι πόντοι στο τακούνι σου θα κάνουν ακόμη πιο ωραίο το ντύσιμο αυτό.

Δείτε πως οι stars φορούν τη νέα τάση όλες τις ώρες

[doptg id=”103″]