Το πέπλο είναι συνυφασμένο με την πιο όμορφη ημέρα της γυναίκας, την ημέρα που παντρεύεται. Οι περισσότερες νύφες προτιμούν να φορέσουν νυφικό πέπλο παρά στεφανάκι για να κοσμήσουν τα μαλλιά τους. Χαρίζει αριστοκρατικό ύφος στο νυφικό look ενώ αποπνέει ένα ρομαντικό και παράλληλα νοσταλγικό αέρα.

Επιλέξτε αν θέλετε να φορέστε το πέπλο σαν αξεσουάρ ή αν επιθυμείτε να εμφανιστείτε στην εκκλησία με το πέπλο να καλύπτει το πρόσωπό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στην επιλογή του μήκους του πέπλου. Ένα κοντό πέπλο, με μήκος μεταξύ ώμου και αγκώνα, θα σας βολέψει περισσότερο να επιλέξετε να καλύψετε το πρόσωπό σας με αυτό.

Προσπαθείστε να ταιριάξετε το πέπλο με την υπόλοιπη εμφάνισή σας. Επιλέξτε ένα πέπλο που θα έχει μια παρόμοια απόχρωση, αν όχι ακριβώς την ίδια, με το νυφικό σας. Προσπαθήστε να ταιριάζουν οι λεπτομέρειες επίσης, όπως το κέντημα, η δαντέλα και το τελείωμα του νυφικού και του πέπλου.

Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ και μήκη μέχρι να βρείτε αυτό που σας κολακεύει περισσότερο. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πώς θα φαίνεται τη μεγάλη ημέρα.

Tips:

  • Αν το νυφικό σας είναι μακρύ, μέχρι το πάτωμα, του ταιριάζει οποιοδήποτε μήκος πέπλου. Αν το νυφικό σας είναι μέχρι το γόνατο ή μίνι τότε θα είναι καλύτερα να επιλέξετε πέπλο με μήκος μέχρι τον αγκώνα το πολύ.

Δείτε φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες:

[doptg id=”1086″]