“Αγαπάς” το πουά; Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή να το φορέσεις και οι επώνυμες κυρίες, όπως η Ντέμι Μουρ, η  Μπιγιονσέ και η Εύα Μέντες είναι εδώ για να στο δείξουν πώς να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Δες πως θα προσαρμόσεις το πουά στα μέτρα σου και ταυτόχρονα πως να είσαι απίστευτα στυλάτη.

Πουά πουκάμισο με σορτς: Αν το κομμάτι που έχεις επιλέξει είναι πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή, τόλμησε να το φορέσεις με ένα καυτό σορτς. Προτίμησε φλάτ παπούτσια, sneakers τύπου all star ή σανδάλια όταν μπει το καλοκαίρι, και θα έχεις ένα σουπερ χαλαρό αλλά και πολύ σεξυ σύνολο χωρίς να είναι καθόλου προκλητικό!

Αν θέλεις να φορέσεις πουά στο γραφείο και διστάζεις, δοκίμασε την ασρόμαυρη εκδοχή τους με ένα παντελόνι σε κλασσική γραμμή ή ένα σακάκι και μονόχρωμα λιτά αξεσουάρ. Όπως και να έχει όμως προτίμησε τη διχρωμία και αν θέλεις να προσθέσεις χρώμα επέλεξε αυστηρά ένα κομμάτι, π.χ. μια φούστα σε κίτρινο ή μια τσάντα σε ζωηρό κόκκινο.

Αν πάλι το αγαπημένο σου πουά φόρεμα είναι χρόνια στην γκαρναρόμπα σου και δεν ξέρεις πώς να το “αξιοποιήσεις” ήρθε η ώρα να το δεις με άλλο μάτι. Ξέχασε για λίγο τα ζακετάκια και συνδύασέ το με ένα δερμάτινο τζάκετ. Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι την urban chic εκδοχή του. Τι σημαίνει αυτό; Ψηλοτάκουνα booties και μια oversized ζακέτα αλλάξουν τελείως τη ρομαντική του πλευρά!

 

Πάρε “μαθήματα” και ιδέες από τις celebrities

[doptg id=”149″]