«Blondes have more fun» ακούμε να λένε συχνά οι άνδρες. Μπορεί για αυτούς, λοιπόν, να είναι  πιο διασκεδαστικές, αλλά  μια νέα έρευνα που έγινε από την εταιρία Clothes Show Live και δημοσιεύτηκε πρόσφατα, έδειξε ότι τα χαρακτηριστικά μας, μπορεί να επηρεάσουν τα έξοδά μας!

Σύμφωνα με την έρευνα οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια ξοδεύουν κατά μέσο όρο 326 λίρες το μήνα- αν και δεν είναι παράλογο δεδομένου ότι ψωνίζουμε πάνω από δέκα φορές το μήνα. Οι ξανθιές, γενικότερα, έχουν περισσότερες πιθανότητες να δαπανήσουν χρήματα για την ομορφιά τους σε αντίθεση με τις μελαχρινές που προτιμούν να ξοδεύουν τα μετρητά τους σε ρούχα.

Οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια ξοδεύουν μόλις 84 λίρες το μήνα, προτιμώντας να δίνουν τα περισσότερα χρήματα για τα παπούτσια τους.

Όσο για τις κοκκινομάλλες; Τους αρέσει να ψωνίζουν μαζί με τις φίλες τους και προτιμούν ημέρα που δεν είναι εργάσιμη.

Οι μελαχρινές γυναίκες δεν βάζουν και τόσο πολύ βαθιά το χέρι στις τσέπες αφού χρειάζονται μόλις 112 λίρες ώστε να τις διαθέσουν σε μια θεραπεία μαλλιών, ή για να καλύψουν την ενοχλητική… ρίζα. Σημαντική καταναλωτική επισήμανση: οι μελαχρινές με καστανά μάτια ξοδεύουν μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους σε περιδέραια, παπούτσια, ζώνες και αξεσουάρ.

Όλες μας, όμως, έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό, ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών ή ματιών: επιθυμούμε να αποκτήσουμε μια τσάντα επώνυμου σχεδιαστή. Και ποια είναι τελικά αυτή που δεν θα ήθελε;