Σου φαίνεται έως και μακάβριο ότι έχουν γίνει μόδα οι νεκροκεφαλές; Ε, δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά το ότι φοριούνται παντού! Στα ρούχα, στα παπούτσια, στα κοσμήματα και στα αξεσουάρ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σχεδιαστής Alexander McQueen  χρησιμοποίησε τη νεκροκεφαλή για να διακοσμήσει τις τσάντες του και στη συνέχεια τα φουλάρια του. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν όλοι να τον κοπιάρουν.

Εσύ πάντως μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό ροκ στυλ φορώντας νεκροκεφαλές . Υπάρχουν σχέδια για όλα τα στυλ, άλλα πιο έντονα, άλλα πιο διακριτικά ικανοποιώντας έτσι όλα τα γούστα.

Ένα t-shirt με νεκροκεφαλή μπορεί να συνδυαστεί με ένα τζιν ή ένα κολάν ή και με μια ασύμμετρη μαύρη φούστα. Παίξτε και με τα αξεσουάρ. Με ένα απλό μονόχρωμο t-shirt μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου φουλάρι ή να κρατήσεις ακόμα και τις αγαπημένες clutch bags με το ιδιαίτερο κούμπωμά τους.

Οι διάσημες stars δηλώνουν εθισμένες, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εμφανιστεί με νεκροκεφαλές πάνω τους. Από την Christina Aguilera, τη Nicky Hilton μέχρι τη Fergie και την Heidi Klum, oι stars ψηφίζουν skull-rock! H Rihanna τόλμησε να «χτυπήσει» μέχρι και tattoo-νεκροκεφαλή στο πόδι της!

  Πάρε ιδέες από τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, τα κοσμήματα, τις τσάντες και τα clutch bags που κυκλοφορούν και μπορείς να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου.

[doptg id=”81″]