Το Sex and the City, την ανέδειξε ως το απόλυτο τηλεοπτικό fashion icon, ενώ σε κάθε δημόσια εμφάνιση, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της.

Η Sarah Jessica Parker ετοιμάζει νέα σειρά παπουτσιών, παλτό καθώς και τσάντες με την υπογραφή των αρχικών του ονόματός της SJP.

Η συνεργασία με τον αγαπημένο της φίλο, τον επικεφαλής του Manolo Blahnik ανακοινώθηκε στην 15η επέτειο προβολής του πρώτου επεισοδίου Sex and the City.

Τα παπούτσια, οι τσάντες και τα παλτό θα είναι σε πολύ οικονομικές τιμές συνδυάζοντας μοναδικά χρώματα και σχήματα που δεν τα φανταζόμασταν ποτέ.

Η έμπνευση για τις τσάντες θα πηγάζει  από τις δεκαετίες του  70′ και του 80′.

«Δεν μου αρέσουν τα πολύ αστραφτερά παπούτσια. Νομίζω ότι χάνουν κάτι από την κομψότητά τους. Τα αγαπημένα μου είναι τα suede που δένουν αρμονικά με το φυσικό χρώμα του ποδιού» λέει η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, που σύμφωνα με δηλώσεις της στο Footwear News , έχει περάσει μέχρι και 20 ώρες την ημέρα πάνω σε ψηλοτάκουνα, εξαιτίας των γυρισμάτων της σειράς.

Η σειρά SJP, της Sarah Jessica Parker θα κάνει πρώτα την εμφάνιση της στα ράφια του αμερικάνικου fashion retailer Nordstrom στις αρχές του 2014.

 

Δείτε φωτογραφίες από την νέα σειρά παπουτσιών της Sarah Jessica Parker:

[doptg id=”216″]