Τα θεματικά πάρτι είναι μια αγαπημένη συνήθεια στο εξωτερικό, που αγαπούν ιδιαίτερα οι stars ανά τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετηθεί και από τους “κοινούς θνητούς”. Πόσες φορές δεν έχουμε εντυπωσιαστεί με τις εικόνες στις εκπομπές και στον Τύπο, που απεικονίζουν ανθρώπους που διασκεδάζουν έχοντας… φορέσει κάποιες άλλες δεκαετίες! Τα θεματικά πάρτι δίνουν μια άλλη διάσταση: μας αξιδεύουν, μας βγάζουν από την καθημερινότητα και μας αφήνουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

roditiH exclusive event manager Μαρία Ροδίτη

Το govastileto.gr φιλοξενεί μια γυναίκα με άψογη αισθητική, που λατρεύει τη διασκέδαση, τις εκπλήξεις και τη διαφορετικότητα και είναι ο άνθρωπος πίσω από τη διοργάνωση μερικών από τα καλύτερα θεματικά πάρτι που γίνονται στην Ελλάδα. Η Μαρία Ροδίτη μας μίλησε για αυτή τη νέα τάση που ήρθε στην Ελλάδα και έχει αρχίσει να αγαπιέται ιδιαίτερα.

party4

“Τι είναι το θεματικό πάρτι? Ένα πάρτι με ιδιαίτερο χρώμα και μοναδικό χαρακτήρα.

party6

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γιορτάσουν με πρωτότυπο τρόπο τα Χριστούγεννα, τα γενέθλιά τους, την επέτειό τους, τον γάμο τους ή οτιδήποτε άλλο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους, που θα τους μείνουν αξέχαστες.

party3

Την γενικότερη ιδέα μπορεί να την έχει ο ενδιαφερόμενος και στη συνέχεια να την εμπλουτίσουμε εμείς, ή προτείνουμε εμείς την ιδέα ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης και την υλοποιούμε παράλληλα πλαισιώνοντάς τη με διάφορα στοιχεία.  Τέτοια στοιχεία είναι η μουσική (playlist ή ακόμα και ζωντανή), η διακόσμηση του χώρου, η επικοινωνία (προσκλήσεις, αφίσες, μενού, επιτραπέζια banners,…), το styling των καλεσμένων, η φωτογραφία, η επιμέλεια του μενού και ιδιαίτερων ποτών κ.ά.

party2

Πριν από λίγες εβδομάδες διοργανώσαμε ένα πάρτι στο Albion στο Ν. Ψυχικό με θέμα την δεκαετία του ’40, με αφορμή τα γενέθλια μιας φίλης. Όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν προσωπική πρόσκληση βάσει της οποίας μπήκαν σε μια διαδικασία να υποδυθούν έναν αστέρα της εποχής και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο τρόπος που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την  πρόκληση. Ανάμεσά μας βρίσκονταν λοιπόν ο Gary Cooper, η Lauren Bacall, o Cary Grant, η Ava Gardner, ο Clark Gable, η Rita Hayworth, ο Henry  Fonda και πολλοί άλλοι.  Στην  ατμόσφαιρα ήταν διάχυτη η αίγλη, η καλαισθησία και η γοητεία, ενώ δεν έλειπε το χιούμορ. Τους καλωσορίσαμε στον ανάλογα διακοσμημένο χώρο προσφέροντάς τους ένα κοκτέιλ της εποχής, το Pink Lady στις κυρίες και το Horse’s Neck στους κυρίους, το οποίο απόλαυσαν με την αντίστοιχη μουσική (Frank Sinatra, Count Basie, Glenn Millen, Bing Crosby, Louis Armstrong, Nat King Cole, Ella Fitzerald…). Αργότερα, παράλληλα με την κοπή της τούρτας, τους επιφυλάσσαμε μια έκπληξη, την “Jessica Rabbit”, η οποία τραγούδησε ζωντανά με τη συνοδεία σαξόφωνου.  Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, ατέλειωτο κέφι και χορός που πλέον άγγιζε κάθε δεκαετία!

party1

Το σωστό σε κάθε παρόμοια εκδήλωση, είναι να ευχαριστούμε τους καλεσμένους που μας τίμησαν προσφέροντας ένα ενθύμιο από την βραδιά.  Άλλωστε, αξίζει να την θυμούνται!”

party

Για όποιες πληροφορίες χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνείτε στο Τηλ: 210.7669181 και στο email events@mariaroditi.com