Επένδυσε σε must ρούχα που θα φορέσεις όλη τη χρονιά.

Δεν χρειάζεται κάθε σεζόν να αγοράζεις καινούργια ρούχα που θα φορέσεις για 5-6 μήνες!

Κάνε έξυπνες αγορές επιλέγοντας safe, διαχρονικά ρούχα που μπορείς να φορέσεις χειμώνα-καλοκαίρι κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Ποια καλοκαιρινά ρούχα σου θα φορέσεις σίγουρα και την ερχόμενη σεζόν;

Οτιδήποτε έχει δαντέλα:

δαντελα Η δαντέλα παραμένει σταθερή αξία και το φθινόπωρο! Είτε λοιπόν έχεις αγοράσει ένα δαντελένιο φορεματάκι ή ένα τοπ από δαντέλα ετοιμάσου να το φορέσεις από τώρα μέχρι τη βαρυχειμωνιά!

Η ψηλόμεση παντελόνα:

pantelona-new-2. Οποιοδήποτε μονόχρωμο χαλαρό παντελόνι έχεις αγοράσει για να περάσεις τις διακοπές σου στο νησί, μπορείς να το φορέσεις άνετα και την επόμενη σεζόν δίνοντας βάση στα κατάλληλα αξεσουάρ.

Το loose πουκάμισο:

loose

Καρό, see through, όποια εκδοχή του και αν επέλεξες να σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη πρωί-βράδυ μέχρι και το Φθινόπωρο.

Η φούστα:

makria-fousta2

 

Το καλοκαίρι συνήθως επιλέγουμε πλισέ φούστες(π.χ flirty, circle skirts) που χαρίζουν στη συνολική μας εμφάνιση άνεση και τονίζουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τη σιλουέτα μας. Αν η φούστα που επέλεξες δεν έχει έντονα summer prints που να προδίδουν την εποχή που την αγόρασες, φόρεσέ την και την επόμενη σεζόν χωρίς κανέναν ενδοιασμό.