Ανοίγεις την ντουλάπα του συντρόφου σου μόνο για να βάλεις μια τάξη στο χάος που επικρατεί;

Ε, λοιπόν φέτος έχεις έναν πολύ καλύτερο λόγο για να ψαχουλέψεις τα ράφια -και όχι για να συγυρίσεις- αφού το boyfriend look πρωταγωνιστεί στις νέες τάσεις.

Διάβασε ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που μπορείς να “κλέψεις” από την ντουλάπα του και να αποκτήσεις ένα αυθεντικό, ανδρόγυνο στυλ.

T- SHIRT

Δεν υπάρχει πιο σέξυ ρούχο, από ένα ελαφρώς “ξεχειλωμένο” T-shirt που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σου. Ψάξε καλά στα ράφια του και θα ανακαλύψεις το “τέλειο” φθαρμένο, oversized φανελάκι. Συνδύασέ το με ένα χρωματιστό κολάν ή ένα πολύ στενό, ίσιο παντελόνι. Αν έχεις τέλειους κοιλιακούς, δημιούργησε έναν κόμπο στο ύψος της κοιλιάς για να κάνεις ακόμη πιο θηλυκή την εμφάνισή σου. ΡΟΛΟΙ

Μπορεί τα ανδρικά ρολόγια σε μεγάλες φόρμες να είναι σχεδιασμένα για εκείνον, ωστόσο είναι ιδανικά και για τον δικό σου καρπό. Αυτό το τόσο στυλάτο αξεσουάρ θα κάνει τη διαφορά σε ένα σπορ ντύσιμο. Μπορείς ωστόσο να το φορέσεις και με ένα σακάκι ή ένα φόρεμα, αρκεί το όλο στυλ να συμφωνεί, για να μην φαίνεται παράταιρο το ανδρικό ρολόι στο χέρι σου.

ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙΑ

Αν ο αγαπημένος σου έχει μια μεγάλη συλλογή από κασκόλ και φουλάρια, τότε είσαι πραγματικά πολύ τυχερή. Ειδικά τώρα πια που τα ανδρικά φουλάρια και τα κασκόλ κυκλοφορούν στα πιο funky prints, σίγουρα θα βρεις εκείνο που πηγαίνει “γάντι” στο στυλ σου. Μην υποτιμάς ακόμη και τα μονόχρωμα γιατί συνδυάζονται άψογα με παλτό, δερμάτινα τζάκετ ή multicolor σακάκια.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Ανοίγοντας την ντουλάπα του αγαπημένου σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσεις πάνω σε μια στρατιά από φαρδιά πουκάμισα, σε διάφορα χρώματα και στυλ. Μόλις χτύπησες διάνα! Το oversized πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με χίλιους δυο τρόπους και να γίνει σαν “δικό” σου. Μια καλή ιδέα είναι να το αφήσεις ανοιχτό και να το συνδυάσεις με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα ή να το κάνεις “φόρεμα” δένοντας στη μέση σου μια φαρδιά ζώνη. Επίσης μια πολύ σέξυ πρόταση είναι να δημιουργήσεις έναν κόμπο στη μέση και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου jean.