Το τιρκουάζ δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται ανάμεσα στα top trend και το 2013!

Δεν χρειάζεται να μόνο να επενδύσεις σε νέα κομμάτια, «ξέθαψε» τους τιρκουάζ θησαυρούς σου για να αποθεώσεις ακόμα και την πιο casual εμφάνισή σου!

Δες ποια είναι τα κομμάτια που θα βγάλεις από τη ντουλάπα σου ή θα βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Τιρκουάζ ψηλοτάκουνα: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κοιτάζουν στα πόδια αν βάλεις στα βήματά σου ατυτό το φωτεινό χρώμα. Πρόσεξε τους συνδυαμσούς σου.

turq-high-heels1

Τυρκουάζ βραχιόλια: Όλες οι Ελληνίδες έχουμε μέσα στη θήκη των κοσμημάτων γενικότερα ένα βραχιόλι με γαλάζιες πέτρες. Μην το κρατάς πια μόνο γι ατην παραλία, φόρεσέ το και στην πόλη.

turgoise-bracelet1

Τιρκουάζ τσάντα: Ιδανικά  επένδυσε σε μια έναν oversized φάκελο, ή σε ένα τσαντάκι με λουρί για να σε βολεύει όλες τις ώρες.

Turquoise-Shoulder-Bags1

Τιρκουάζ oversized δαχτυλίδια: Θυμάσαι τα vintage δαχτυλίδια που φορούσες πριν 10 περίπου χρόνια; Θυμήσου τα και φόρεσέ τα! Επέστρρεψαν δυναμικά.

ring-bague1

Τιρκουάζ κολιέ: Είτε κρεμαστά είτε από πέτρες προτίμησέ τα! Θα δώσουν φως στις εμφανίσεις και θα σε κάνουν να έχεις πάντα στυλ. Συνδύασέ τα όλες τις ώρες ακόμα και στην παραλία.

turqoise-neckless1