Τα διάφανα αξεσουάρ, αν και είναι πιο απλά στη γραμμή, γίνονται πιο αποκαλυπτικά και κάνουν τη διαφορά. Τακούνια από πλεξιγκλάς, τσάντες από PVC και κοσμήματα από Perspex  έκαναν έντονη την εμφάνιση τους στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών. Κομψές γόβες, φουτουριστικές πλατφόρμες, διάφανα τακούνια, όλα δίνουν την αίσθηση ότι το παπούτσι αιωρείται.

Οίκοι όπως οι Givenchy, Chanel, Michael Kors, Alexander McQueen δημιούργησαν παπούτσια για την καλοκαιρινή κολεξιόν τους με βασικό υλικό το πλαστικό διάφανο.  Τσάντες και clutch bags, όχι μόνο για τα καλοκαιρινά μπάνια αλλά για κάθε περίσταση,  αναμένεται να αποτελέσουν το «must have» κομμάτι τις σεζόν.

Ξεχωρίσαμε τη βινύλ διάφανη τσάντα του οίκου  Burberry Prosrum σε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων καθώς και μία πιο μίνιμαλ επιλογή, τα clutch bags του οίκου Gucci φτιαγμένα από Perspex σε διαφορετικές αποχρώσεις. Τέλος, εντυπωσιακά κοσμήματα, φτιαγμένα από ρητίνη,  που δίνει το εφέ του διάφανου πλαστικού, παρουσίασε ο οίκος Dior, με ξεχωριστές και πολυτελείς λεπτομέρειες.

Πάρτε μια ιδέα από τις πλαστικές διαφάνειες  που απογειώνουν τα καλοκαιρινά σύνολα:

[doptg id=”339″]