Στις 8 Ιουνίου, η H&M  (Hennes & Mauritz ΑΕ) άνοιξε το μεγαλύτερο της κατάστημα στην Ελλάδα σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του Πειραιά – στην Βασιλέως Γεωργίου 2-  και το γιόρτασε προσφέροντας στους πελάτες της ένα live music show του Κώστα Μαρτάκη και της Θωμαή Απέργη.

Η ημέρα ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από την Store Manager, Μαρία Backman, τον Area Manager, Κωνσταντίνο Καρδιτσιώτη και την Sales Advisor, Χρυσαφίνα Μπαρμπέρη, οι οποίοι καλωσόρισαν τους πρώτους πελάτες μαζί με τον Δήμαρχο του Πειραιά, κύριο  Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Τα εγκαίνια τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι κ.κ. Χρήστου Στέφανος – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Κατσικάρης Δημήτρης – Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Ζησιμάτος Γιώργος – Πρόεδρος ΕΣΠ, Κορκίδης Βασίλης – Πρόεδρος ΕΣΕΕ και Αντώνης Μακρής – Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ.

Το ένα κατάστημα των 3.700 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided και Trend, σε 4ο διατηρητέο, νεοκλασικό κτίριο που αποκαταστήθηκε πλήρως για να στεγάσει το νέο Η&Μ fashion spot.

     Δείτε τις φωτογραφίες από τα εγκαίνεια του εντυπωσιακου καταστήματος

[doptg id=”44″]