Το υπέρκομψο παντελόνι που φτάνει λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους, κάνει φέτος δυναμικό comeback και ταιριάζει ιδανικά σε όλες τις ώρες της ημέρας.

Γιατί λατρεύουμε το cigarette παντελόνι; Γιατί δεν είναι ούτε πολύ skinny, ούτε πολύ baggy είναι ίσως και το πιο βολικό κομμάτι που μπορεί να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν! Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και κάθε στυλ, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα  και υπόσχεται να απογειώσει τα λουκ σου.

Μάλιστα το γεγονός ότι «κόβει» στους αστραγάλους, δίνει ένα μεγάλο advantage σε γυναίκες με μεσογειακή σιλουέτα.

cigarette

 

Πώς να το φορέσεις;

Σε έντονο χρώμα: Μην το φοβηθείς καθόλου! Ακριβώς επειδή το κόψιμο του συγκεκριμένου κομματιού είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, σου επιτρέπει να τολμήσεις σε έντονες, χαρούμενες αποχρώσεις.

Καρό patterns: Παίξε με τη διχρωμία του καρό print του παντελονιού και επέλεξε ένα μονόχρωμο φουτεράκι στην πιο έντονη απόχρωση του σχεδίου του.

karo

Total Black: Η πιο safe επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας! Δημιούργησε το τέλειο office look με ένα μαύρο cigarette παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο ή t-shirt και πρόσθεσε μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ για ένα υπέρκομψο, λαμπερό βραδινό σύνολο.

Blacksparklecigarett

Δερμάτινο: Το δέρμα στην πιο ασφαλής εκδοχή του. Επένδυσε σε αυτή τη must αγορά και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

derma