Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πώς οι celebrities, όταν φοράνε τα κολλητά φορέματα, το σώμα τους μοιάζει αλαβάστρινο! Υπάρχει “μυστικό”!  Κι αυτό είναι ένα και λέγεται shapewear. Πρόκειται για το γνωστό κομπινεζόν, λιγάκι πιο εφαρμοστό επάνω στο σώμα, το οποίο έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπαςτων διάσημων κυριών του Hollywood. Μία από αυτές η και η Nicole Kidman.

nicole

Η Beyoncé είναι μία από τις πιο φανατικές του είδους, αφού το έχει παραδεχτεί και σε συνέντευξη της πως για να κρατήσει όλα τα απόκρυφα σημεία του σώματός της μέσα στα ρούχα της φοράει παραπάνω από ένα καλσόν – συγκεκριμένα τέσσερα- ενώ λατρεύει τα σε nude απόχρωση κορμάκια.

beyonce

Το ίδιο φαίνεται να κάνει και η Jennifer Lopez που συχνά, για να κάνει τη σιλουέτα της να μοιάζει ακόμη πιο λεπτή, επιλέγει να φορέσει βερμούδες, ενώ λάτρης των shapewear είναι και η Kim Kardashian.

Kim Kardashian and Kanye West Head Out to Kanye's Show in Paris

Αξίζει να σας αναφέρω πως η Kim Kardashian, που όταν ήταν έγκυος δεν αποχωρίστηκε τα εφαρμοστά της ρούχα, από μέσα φορούσε shapewear σε απόχρωση του δέρματος. Το μυστικό αυτό των εσωρούχων είναι ότι μας κάνουν να χάνουμε πόντους στη στιγμή, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά τι φταίει.

klum