Πέρυσι βλέπαμε παντού το leopard print, φέτος θα βλέπουμε το snake  skin print! Δείτε παρακάτω μερικά tips τα οποία σύμφωνα με το misswebbie, θα κάνουν τις εμφανίσεις μας εντυπωσιακές.

1. Προτίμησε να φορέσεις ένα snake skin κομμάτι κάθε φορά, για να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

2. Συνδύασε το snake skin ρούχο σου με ουδέτερα χρώματα– μπεζ, λευκό κ.λπ. Έτσι, σίγουρα θα αποφύγεις το υπερβολικό αποτέλεσμα.

3. Αυτό το print ταιριάζει τέλεια και με το μαύρο και γενικά τα βαθιά σκούρα χρώματα. Παραδείγματος χάριν, αν συνδυάσεις ένα ματ snake skin παντελόνι σε ίσια γραμμή με μαύρο πουκαμισάκι και μαύρη φλατ γόβα, θα έχεις ένα πολύ chic σύνολο για το γραφείο.

skin5

4. Απόφυγε να το συνδυάσεις με άλλα prints ή πολλά διαφορετικά χρώματα μαζί. Το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καθόλου καλαίσθητο, πίστεψέ με…

5. Κυκλοφορεί ήδη πολύ σε παπούτσια– μπαλαρινάκια, γόβες. Συνδύασε το δικό σου με τζινάκι (θα πρότεινα ripped και cuffed) και t- shirt ή φαρδύ πουλοβεράκι.

6. Αν έχεις leisure αθλητικά και αν τα συνδυάσεις με αθλητικό ντύσιμο, προτίμησε να είναι σε γκρι ή λευκό. Θα ταιριάξουν τέλεια…

skin3

7. Ένα σακάκι με snake skin print, θα δώσει ένταση στο σύνολό σου, χωρίς να το βαρύνει. Κράτησε ουδέτερο το υπόλοιπο σύνολο.

8. Snake skin κολάν και slouchy παντελόνια, συνδυασμένα με απλά tops πάντα σε ουδέτερα χρώματα, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολύ cool casual εμφανίσεις.

skin2