Θεατρικό ύφος με στυλ αγοροκόριτσου για τις γυναίκες φέτος το φθινόπωρο στην H&M. To μοντέρνο θεατρικό ύφος βρίσκεται στο επίκεντρο της φθινοπωρινής συλλογής 2013 της Η&Μ, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη ν πασαρέλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και θα κάνει το ντεμπούτο του σε περίπου 200 καταστήματα παγκοσμίως στις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς και online. H συλλογή δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας και συνδυάζει κομψές γραμμές με λάμψη, δημιουργώντας αντιθέσεις με στυλ αγοροκόριτσου.

Τα φράκα δημιουργούν μια θεατρική γραμμή, είτε είναι μακριά είτε πιο κοντά, ενώ διάφορα κομψά φορέματα με πούλιες προσθέτουν αίσθηση παλιού μεγαλείου. Πούλιες, κρόσσια, παντός τύπου σακάκια, δερμάτινα παντελόνια με vintage στυλ και biker μποτάκια ολοκληρώνουν τη διάθεση των αντιθέσεων και προσθέτουν μια νέα νότα στη χειμωνιάτικη ζεστασιά.

« Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη φθινοπωρινή συλλογή της Η&M , που αποτελεί πραγματική δήλωση για το πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι η μόδα. Περιλαμβάνει όλα τα βασικά κομμάτια για φέτος το φθινόπωρο, που μπορείτε να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας look. Είμαι πολύ περήφανη που είδα τη συλλογή στις πασαρέλες του Παρισιού και ανυπομονώ να τη δω και στα καταστήματα το Σεπτέμβριο» λέει η Ann- Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ.

Σχήματα με αντιθέσεις και νέο κομψό ντύσιμο για τους άνδρες στην Η&Μ φέτος το φθινόπωρο.

Καπιτονέ μπουφάν τύπου αεροπόρου είναι ιδανικά για την πόλη, σακάκια με λεπτές κλασσικές γραμμές, υπερμεγέθη παλτό, εκπληκτικά πλεκτά είναι τα στοιχεία της φετινής φθινοπωρινής κολεξιόν που συμβάλλουν στην απλότητα και την κομψότητα του ανδρικού στυλ.

Δείτε τις προτάσεις της H&M και διαλέξτε

[doptg id=”45″]