Ναι μπορείς να βάλεις πλεκτά και το καλοκαίρι, δεν μιλάμε βέβαια για το χοντρό σου πουλόβερ, αλλά μπορείς να φορέσεις πολύ λεπτά πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ και το καλοκαίρι. Για να το κάνεις λοιπόν σωστά, ακολούθησε τα παρακάτω tips.

1. Όλα τα πλεκτά ρούχα αποπνέουν έναν ρομαντικό boho αέρα. Φόρεσε ένα πλεκτό φόρεμα ή ένα μπλουζάκι με  jean σορτσάκι και συνδυάσέ το με καλοκαιρινές μπότες και hippie κοσμήματα.

pelk4

2. Τα πλεκτά φορεματίνια για την παραλία θα σου χαρίσουν τέλειο και ιδιαίτερο στυλ. Φυσικά, είναι ιδανικά και για το ποτάκι στο beach bar.

3. Παίξε με τις πλέξεις και τα χρώματα. Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην πλέξη και στο σχέδιο.

plek3

4. Επίλεξε πλεκτά μπλουζάκια και ζακέτες που στο τελείωμα έχουν κρόσσια- δύο hot τάσεις μαζί, αυτό σου λέω μόνο.

5. Για μία retro εμφάνιση, βγαλμένη από τα 70’s, επίλεξε ένα πλεκτό μαγιό. Είτε ολόσωμο, είτε μπικίνι, τα βλέμματα θα στραφούν σίγουρα πάνω σου.

6. Ένα ρομαντικό πλεκτό σορτσάκι σε παστέλ αποχρώσεις, συνδυασμένο με απλό t- shirt και τα σανδαλάκια, θα είναι το τέλειο look για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

plke2

7. Μία ιδιαίτερη πρόταση είναι τα κιμονό με μικρές πλεκτές λεπτομέρειες. Δεν φαντάζεσαι πόσο ευκολοφόρετα είναι.

8. Φόρεσε ένα φαρδύ μπλουζάκι με πολύ μεγάλη πλέξη πάνω από φόρεμα. Και στυλ θα έχεις και θα σε κρατήσει ζεστή στις βραδινές βόλτες στα νησιά.

9. Η πιο safe επιλογή είναι ένα φόρεμα ή μπλούζα με πλεκτές λεπτομέρειες. Επίσης, μία πλεκτή τσάντα για την παραλία θα δώσουν stylish και σίγουρο αποτέλεσμα.

plek1