Κι όμως τα σακακάκια μπορούν το ίδιο εύκολα να φορεθούν και το καλοκαίρι. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις το σακάκι ιδανικό ρούχο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες. Δες παρακάτω   μερικά tips σύμφωνα με το misswebbie.gr που θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις ένα stylish outfit.

1. Το σορτσάκι είναι το hot ρούχο του καλοκαιριού. Τι καλύτερο από το να το συνδυάσεις με ένα σακάκι. Άσε που θα σε κάνει να νιώθεις και πιο άνετα, γιατί θα έχεις περισσότερο δέρμα καλυμμένο.

2. Jean, σακάκι, μακό t-shirt και statement κολιέ.

3. Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην έχεις τουλάχιστον έναν γάμο να πας. Το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση είναι το σακάκι. Φόρεσε ένα παντελόνι μ’ ένα top ή μία ολόσωμη φόρμα και το σακάκι σου. Θα είσαι καλοντυμένη αλλά και άνετη.

4. Κανόνισες βολτίτσες με τις φίλες σου για καφεδάκι. Άνοιξε τη ντουλάπα σου, βάλε το αγαπημένο σου jean, ένα cropped top και ένα σακάκι.

sakaki1

5. Παίξε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις. Φόρεσε ένα μαύρο σορτσάκι και ένα άσπρο σακάκι ή ένα μαύρο σορτσάκι και ένα χρωματιστό σακάκι. Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα έχεις το καλοκαιρινότερο outfit για τις βραδινές σου βόλτες.

6. Για μία boho και hippie εμφάνιση η επιλογή είναι μία, μακριά φούστα, μακό μπλουζάκι και σακάκι. Εμπλούτισε το και με λίγα κοσμήματα, όπως κολιέ και βραχιόλια και έτοιμη! Φυσικά από κάτω τα σανδάλια ή οι πλατφόρμες είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν το look.

sakaki4

7. Αν είσαι rock και εναλλακτικό κορίτσι, φόρεσε ένα φόρεμα κοντό ή μακρύ και ένα μονόχρωμο blazer. Τώρα το καλοκαίρι το μακρύ φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή, ειδικά αν είναι με prints.

8. Όταν σκέφτομαι σακάκι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δουλειά και το γραφείο. Βάλε μία ωραία βερμούδα ή μία φούστα μέχρι το γόνατο, ένα μπλουζάκι από μέσα και το blazer σου.

sakaki2

9. Κάνε το στυλ σου πιο παιχνιδιάρικο, φορώντας το σακάκι με ένα t-shirt με logo.

10. Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Σακάκια με prints, floral, λεοπάρ και γεωμετρικά σχήματα. Ταιριάζουν ιδανικά με jean και απλά μπλουζάκια.

sakaki5