Ο καινούργιος χρόνος μπήκε και μαζί του ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ανανέωσης. Αφήνουμε πίσω μία χρονιά και βλέπουμε μόνο μπροστά στο ολοκαίνουργιο 2023!

Μαζί με όμορφες αλλαγές και νέα πράγματα που θα μας ανανεώσουν και θα μας πάνε παρακάτω. Οι τάσεις και για αυτό το νέο χρόνο πολλές και βεβαίως όλες έχουν την ομορφιά τους και όλες θα μας απασχολήσουν λίγο ή πολύ αυτή την νέα χρονιά. Πάμε σήμερα να κάνουμε ένα πρώτο αφιέρωμα με τα trends που δείχνουν να έχουν ήδη ξεχωρίσει και να είναι τα μεγαλύτερα για το 2023!

Τσέπες

Εκτός από τα cargo παντελόνια που είναι ήδη trend και οι τσέπες αποτελούν το χαρακτηριστικό του, φέτος οι τσέπες κυριαρχούν παντού. Οι φούστες που είδαμε στο show της Miu Miu επιβεβαιώνουν ότι οι τσέπες θα μπουν παντού, σε όλα τα ρούχα και θα τις φορέσουμε όλοι.

Denim

Nαι το τζιν δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Είναι πάντα εκεί και πάντα ψηλά στα trends. Aυτή την χρονιά όμως γίνεται όλα όσα δεν έχει ξαναγίνει, από drama φορέματα μέχρι edgy μπουστάκια. Δεν το φοράς μόνο σαν παντελόνι αλλά και σαν red carpet σύνολο αν δεις την συλλογή της Blumarine.

Kρόσσια

Φούστες ή τσάντες με κρόσσια κατέκλυσαν τα runway. Φέτος αυτή η sexy λεπτομέρεια δίνει κίνηση στα ρούχα και ένα θηλυκό ύφος στο ντύσιμο που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή την σεζόν. Κορυφαία επιλογή τα φορέματα που μας έδειξε ο Michael Kors.

Goth

Mετά την Wednesday το goth style της πρωταγωνίστριας επανήλθε και μάλιστα με τον πιο fresh τρόπο! O Versace γέμισε το catwalk με goth νύφες και το μύννημα ήταν σαφές: Goth is back για αυτή την χρονιά!

Νeon

Tα σύνολα του οίκου Fendi είχαν neon αποχρώσεις και τέλεια σχέδια. Ακόμη και αν ποτέ δεν ήσουν λάτρης αυτής της τάσης, αυτή την σεζόν που γίνεται πιο σοφιστικέ, ίσως να την δοκιμάσεις και να βάλεις τα πιο vivid χρώματα στην ντουλάπα σου.

Ηoodie dress

Φόρεμα με κουκούλα! Ο Saint Laurent τα έβαλε στο show και οι διάσημες το έχουν λατρέψει. Kate Moss, Βella Hadid, Rita Ora το φόρεσαν ήδη και μάλλον φέτος θα το φορέσεις και εσύ.