Η Kate Middleton διαθέτει εξαιρετικό στυλ, το οποίο ισορροπεί ανάμεσα στη διαχρονική αισθητική και τη σύγχρονη κομψότητα. Η σύζυγος του πρίγκιπα William και σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θεωρείται τυχαία style icon αφού κάθε της εμφάνιση συζητιέται και εντυπωσιάζει.

Σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Maidenhead Rugby Club, η Kate Middleton φόρεσε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια σκουλαρίκια από το brand Orelia. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιδρύτρια του brand, Collette Flood, αυτή είναι τουλάχιστον η 15η εμφάνιση της Kate με τους συγκεκριμένους κρίκους.

Η ίδια τόνισε «είμαι ενθουσιασμένη που η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορά ξανά τα σκουλαρίκια μας. Τα έχει φορέσει τουλάχιστον 15 φορές τα τελευταία δύο χρόνια». Οι κομψοί επιχρυσωμένοι κρίκοι-αλυσίδα αποτελούν ένα από τα best sellers του brand, με την Kate Middleton να τα προτιμά συχνά για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Μινιμαλ και χαριτωμένα, χαρίζουν μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο look και διακριτική πολυτέλεια, ενώ ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας. Μάλιστα, είναι και αρκετά οικονομικά, αφού στο site θα τα βρείτε στα 24 ευρώ.