Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η γυναικεία συλλογή γυαλιών BOSS παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που διακρίνονται για τις εμβληματικές χαρακτηριστικές λεπτομέρειας της μάρκας και έχουν κατασκευαστεί από υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Η σειρά γυαλιών «distinctive codes», που σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη, εμπλουτίζει τη γκάμα της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που κατασκευάστηκαν από ανανεωμένο ασετατ (acetate renew), ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και διαθέτουν φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή ανακυκλωμένα υλικά.

H σειρά γυαλιών «light and minimal» προτείνει φινετσάτα και σύγχρονα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ελαφρύ ασετατ υψηλής πυκνότητας ή ανοξείδωτο ατσάλι, διακοσμημένα με κομψές, εμβληματικές ριγέ λεπτομέρειες για σύγχρονο στυλ.

Οι έντονοι όγκοι αυτών των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διατίθενται σε κομψές αποχρώσεις, όπως ταρταρούγα ή γαλακτερό εφέ, και είναι διακοσμημένοι με τη διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.