Η Cindy Crawford και η κόρη της, Kaia Gerber βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο πάρτι που διοργάνωσε η εταιρία ρολογιών «Omega» στη Νέα Υόρκη.

Μητέρα και κόρη έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα ασορτί looks. Η 57χρονη Cindy Crawford και η 22χρονη Kaia Gerber πόζαραν στους φωτογράφους με φόντο το κόκκινο της ελβετικής εταιρίας Omega.

Η Kaia Gerber επέλεξε μια μίνι φούστα με γόβες, ενώ η μητέρα της ένα μίντι φόρεμα με δερμάτινες μπότες. Και οι δύο επέλεξαν looks σε μαύρο χρώμα και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

«Από την πρώτη μέρα, ο κόσμος της βιομηχανίας πολύ συχνά ξαφνιαζόταν από την ομοιότητα με την μαμά μου. Όσο μεγαλώνω, συμβαίνει ολοένα και συχνότερα, και δεν είναι μόνο η εικόνα, είναι τα πάντα από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε μέχρι την φωνή μας» έχει δηλώσει η 22χρονη που ακολουθεί με επιτυχία τα χνάρια της μητέρας της στον χώρο του μόντελινγκ.

«Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο είναι όταν κάποιος μου λέει πως συμπεριφέρομαι όπως η μαμά μου. Πέρα από την ομορφιά και την προφανή γοητεία, υπήρξε ανέκαθεν ο ήρωάς μου και το είδωλό μου λόγω του πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και της οπτικής της. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι παραπάνω από ευγνώμων» έχει επίσης σημειώσει στο παρελθόν η Kaia Gerber.