Στις 26 Σεπτεμβρίου στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, η εταιρεία Stalexpo σε συνεργασία με τον Ερωτόκριτο Κυμιωνή διοργανώνουν το πρώτο μεγάλο fashion show Νέων Σχεδιαστών με τίτλο «The New Generations Fashion Lines» αφιερωμένο στην »Κιβωτό του κόσμου».

Είκοσι (20) νέοι σχεδιαστές ρούχων, τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι σχολών και τρεις (3) σχεδιαστές κοσμημάτων θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, υπό την καθοδήγηση του Creative Director Μιχάλη Πάντου.

Προσκαλεσμένοι όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές, κατασκευαστές ενδυμάτων, μεγάλα καταστήματα, fashion bloggers, επίλεκτοι καλεσμένοι και δημοσιογράφοι.

Ήδη στις 23 Ιουλίου έγινε η πρώτη συνάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της διοργάνωσης με τους συμμετέχοντες σχεδιαστές. Στόχος ήταν η γνωριμία του κ. Μιχάλη Πάντου με τους σχεδιαστές και η επαφή του με το στυλ και το ύφος των συλλογών των συμμετεχόντων.

Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει η δεύτερη συνάντηση η οποία έχει στόχο την εξέλιξη των εργασιών και την ολοκλήρωση των συμμετοχών. Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει το τελικό fitting των ρούχων στα μοντέλα.

Το New Generations Fashion Lines (NGFS) θα διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο και κύριος στόχος του είναι να φέρει σε επαφή τους νέους σχεδιαστές με την αγορά εργασίας αλλά και να στηρίξει οργανισμούς όπως η «Κιβωτός του κόσμου». Ο πατέρας Αντώνιος και οι εθελοντές του, φροντίζουν εδώ και πολλά χρόνια παιδιά που τόσο έχουν ανάγκη.

Οι διοργανωτές, όλα τα έσοδα που θα συγκεντρώσουν από τα 5ευρώ είσοδο του κάθε επισκέπτη, θα τα προσφέρουν υπέρ της «Κιβωτού του κόσμου».

Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρεται πρακτική εξάσκηση έξι (6) μηνών σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών.