Ο Jeremy Scott, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά shows, πάντα ακολουθώντας εμπνευσμένα concepts. 

Αυτή τη φορά, για την παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής του 2018 εμπνεύστηκε από το κομψό στυλ της Jackie Kennedy, η οποία αποτελεί την επιτομή του ‘60s look.

To διαχρονικό στυλ της μεγάλης κυρίας μεταφέρθηκε στο 2018, μέσα από μια πασαρέλα που «πλημμύρισε» από πολύχρωμα ταγέρ και άλλα θρυλικά outfits της Kennedy, όπως η κλασική πια tweed φούστα και το θρυλικό pillbox hat. 

Έντονα, neon χρώματα, όπως μπλε, κίτρινο και πράσινο lime έδωσαν μια φρέσκια νότα στις κατά τα άλλα αυστηρές γραμμές των ρούχων.

Tα top models Kaia Gerber, Joan Smalls, Bella Hadid και Gigi Hadid επιλέχθηκαν να «ενσαρκώσουν» την Κennedy, με διαφορετικά σύνολα η κάθε μια, αντιπροσωπευτικά του στυλ της  Jackie O.

Η Kaia Gerber φόρεσε ένα ταγέρ σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, pillbox hat και γόβες στην ίδια ακριβώς απόχρωση.

Για την Bella επιλέχθηκε ένα total purple σύνολο, συνδυασμένο με πολύχρωμο καπέλο, ενώ για τη Gigi ένα πορτοκαλί παλτό με μαύρες βινύλ λεπτομέρειες και ασορτί πορτοκαλί καπέλο.

Σε μια εναλλακτική εκδοχή του ’60s look, η Joan Smalls φόρεσε ένα μίνι, μαύρο φόρεμα, δερμάτινα γάντια και μαύρα γυαλιά.

Φυσικά όλες οι εμφανίσεις συνδυάστηκαν με το ανάλογο hairstyle, πάλι εμπνευσμένο από τη συγκεκριμένη δεκαετία. Μια collection «ωδή» σε ένα από τα πιο αγαπημένα style icons!