Οι παγιέτες δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα και μόνο για γκλάμουρ εμφανίσεις. Χωρίς  να το παρακάνετε μια πιο λαμπερή λεπτομέρεια αλλάζει το όλο look, είναι μόδα και φτιάχνει τη διάθεσή σας. Ένα πιο glamourous ύφασμα, όπως είναι η παγιέτα, μπορεί να φορεθεί ακόμη και ως βασικό κομμάτι για casual εμφανίσεις…

Φορώντας την λοιπόν σε πιο καθημερινές περιστάσεις, ο πρώτος συνδυασμός που μας έρχεται στο μυαλό είναι all time classic. Συνδυάζουμε με τζιν. Είτε με το αγαπημένο μας παντελόνι και ένα μπλουζάκι sequin, είτε ένα denim πουκάμισο που θα «ηρεμήσει» μια απαστράπτουσα ζακέτα.

Επίσης, μπορούμε να πετύχουμε άψογο στυλ συνδυάζοντας μια απαστράπτουσα φούστα με ένα κλασικό μεσάτο σακάκι και ένα απλό t-shirt με στάμπα. Ακόμα και ένα απλό φούτερ, ή ένα πλεκτό!

Κομμάτια που φαινομενικά είναι τόσο αντίθετα, στο σύνολό τους δημιουργούν ένα τέλειο στιλ. Τι θα λέγατε για παγιέτα και sneakers; Κι όμως ένα κολάν με παγιέτα ή μια maxi φούστα θα συνδυαστεί τέλεια ακόμα και με ένα all starάκι για ένα πιο casual outfit.